Soki 100% Naura

paź 29, 2020 | Aktualności

Zmianę nawyków żywieniowych warto rozpocząć od małych kroków. Na początek dobrym rozwiązaniem będzie wprowadzenie do swojej diety soków. Jest to szczególnie wygodne w okresie jesienno-zimowym kiedy mamy utrudniony dostęp do świeżych owoców i warzyw. Postanowiliśmy ułatwić Wam zadanie i wdrożyliśmy do oferty naturalne, 100% soki bez dodatku cukru i konserwantów. Regularne spożywanie dobrej jakości soków korzystnie wpływa na prawidłowe funkcjonowanie organizmu i w naturalny sposób wspiera odporność. W ofercie Naury znajdziesz 4 propozycje soków 100%:

  • sok z aronii
  • sok z buraka
  • sok z żurawiny
  • sok z granatu.

Soki wytworzone są z przepysznych owoców i warzyw, pełnych antyoksydantów i witamin. Można pić je samodzielnie, świetnie smakują również jako dodatek do rozgrzewającej herbaty czy domowej lemoniady. Soki warto przemycać również w koktajlach. Mogą również stanowić bazę domowych galaretek czy posłużyć jako naturalny barwnik np. do naleśników. Wszystkie soki od Naury są w ekonomicznej pojemności 750ml. Można je przechowywać w lodówce do 2 tygodni.

Pozostałe aktualności

Domowy zakwas na bazie żytniej mąki

Domowy zakwas na bazie żytniej mąki

Ekologiczna mąka żytnia typ 2000 to wysokiej jakości mąka pełnoziarnista. Zawiera gluten, co gwarantuje doskonałe wyrastanie, elastyczność i delikatnie wilgotną konsystencję wypieków. Mąka żytnia Naura pozyskiwana jest z pełnego ziarna, o przemiale 2000, co oznacza,...

Tradycyjny smak w wersji wege

Tradycyjny smak w wersji wege

Majonez wegański Naura to roślinny zamiennik tradycyjnego, lubianego przez Polaków sosu na bazie oleju i jajek. Bazą wegańskiego majonezu jest wysokiej jakości olej rzepakowy, a pełni smaku nadają mu charakterystyczne, aromatyczne przyprawy. Majonez nie jest poddawany...

Smak Włoch zamknięty w butelce

Smak Włoch zamknięty w butelce

Ekologiczna passata pomidorowa Naura to zamknięty w wygodnej, szklanej butelce aromatyczny sos składający się w 100% z pomidorów. Passata wywodzi się z Włoch, gdzie stanowi bazę wielu sosów. Pierwszy przepis na ten tradycyjny produkt narodził się w kuchni...