W ofercie Naury pojawiły się kolejne nowości, stworzone z myślą o weganach i wegetarianach, którzy szukają ciekawych i w pełni roślinnych alternatyw dla produktów pochodzenia zwierzęcego. Pasty marki Naura to wegańskie propozycje skomponowane na bazie tofu z dodatkiem różnorodnych warzyw. Wyjątkowy i charakterystyczny smak past uzyskiwany jest poprzez dodatek odpowiednio dobranych kompozycji ziół i przypraw. Linia składa się z czterech wyjątkowych propozycji smakowych. Każda z nich oznaczona jest ciekawym sloganem, odwołującym się do śniadań na całym świecie.
Pasty idealnie sprawdzają się jako szybkie i zdrowe śniadanie – w zestawie ze świeżym pieczywem lub chrupkimi waflami Naury. Świetne również jako dodatek do tortilli, dip do warzyw lub składnik wegańskich zapiekanek. Można zabrać je ze sobą do pracy, szkoły lub na wycieczkę – są poręczne i idealne jako porcja dla jednej osoby. Nowe propozycje od Naury zostały zamknięte próżniowo, dlatego nie wymagają przechowywania w warunkach chłodniczych. Naturalne składniki i wiele komponentów zapewniają wyśmienity smak, wyróżniający się spośród innych tego typu produktów na rynku.
Śniadaniowe pasty występują aż w czterech wyjątkowych smakach:
• Tatar z tofu
• Pasta francuska z tofu
• Pasta meksykańska z tofu
• Smalczyk z tofu