Ekologiczne musztardy – nowość

lut 26, 2021 | Aktualności

Przedstawiamy kolejne nowości! Wiemy jak ważne w ostatnim czasie stało się dla Ciebie domowe gotowanie. Z tego powodu w naszej ofercie w najbliższym czasie będzie pojawiać się coraz więcej produktów niezbędnych w każdej kuchni. Na początek nieodłączny element wszelkich dressingów i marynat – musztardy. Te proponowane przez nas są ekologiczne i powstałe wyłącznie z naturalnych składników. Bazę stanowi ekologiczna gorczyca biała, której pikantny charakter poprawi smak każdego dania.

Postanowiliśmy udoskonalić klasyczną recepturę i tak powstała zdrowsza wersja klasycznej musztardy! Ocet spirytusowy zastąpiliśmy cydrowym, który powstaje w procesie naturalnej fermentacji, a biały cukier cukrem trzcinowym. W naszych sosach nie znajdziesz sztucznych zagęstników czy zbędnych konserwantów. Nasza propozycja to dwie wersje BIO musztardy – łagodna i ostra. Każda z nich świetnie sprawdzi się do kanapek, hot dogów czy grillowanych warzyw i mięsa. 

Pozostałe aktualności

Domowy zakwas na bazie żytniej mąki

Domowy zakwas na bazie żytniej mąki

Ekologiczna mąka żytnia typ 2000 to wysokiej jakości mąka pełnoziarnista. Zawiera gluten, co gwarantuje doskonałe wyrastanie, elastyczność i delikatnie wilgotną konsystencję wypieków. Mąka żytnia Naura pozyskiwana jest z pełnego ziarna, o przemiale 2000, co oznacza,...

Tradycyjny smak w wersji wege

Tradycyjny smak w wersji wege

Majonez wegański Naura to roślinny zamiennik tradycyjnego, lubianego przez Polaków sosu na bazie oleju i jajek. Bazą wegańskiego majonezu jest wysokiej jakości olej rzepakowy, a pełni smaku nadają mu charakterystyczne, aromatyczne przyprawy. Majonez nie jest poddawany...

Smak Włoch zamknięty w butelce

Smak Włoch zamknięty w butelce

Ekologiczna passata pomidorowa Naura to zamknięty w wygodnej, szklanej butelce aromatyczny sos składający się w 100% z pomidorów. Passata wywodzi się z Włoch, gdzie stanowi bazę wielu sosów. Pierwszy przepis na ten tradycyjny produkt narodził się w kuchni...