BIO Pasty

BIO pasztet z pieczonymi warzywami 190g

Ekologiczny pasztet z pieczonymi warzywami to pożywna pasta przygotowana na bazie polskich warzyw korzeniowych. Smaku nadają jej aromatyczne i wyraziste przyprawy – czosnek, curry i czarny pieprz. Propozycja od Naury jest w 100 % naturalna, co oznacza, że nie zawiera sztucznych barwników i szkodliwych konserwantów.

Precyzyjnie dobrane składniki pasztetu wzbogacają Twoją codzienną dietę o cenne walory odżywcze, a puszysta konsystencja sprawia, że pasta wręcz rozpływa się w ustach. Składa się wyłącznie z produktów pochodzenia roślinnego, co oznacza, że jest idealnym składnikiem diety wegan i wegetarian.

Pasztet warzywny może być stosowany jako smarowidło do pieczywa, dip do warzyw i krakersów. Najlepiej smakuje na wierzchu chrupiącego, żytniego chleba na zakwasie lub francuskiej bagietki.

Dip do warzyw

Farsz do naleśników

Smarowidła do kanapek

BIO paprykarz z kasza jaglaną 190g

Ekologiczny paprykarz wegański z kaszą jaglaną od Naury to aromatyczna pasta kanapkowa powstała wyłącznie na bazie naturalnych składników. Bazą paprykarza jest „królowa kasz”, a kompozycję uzupełniają pieczona marchew i aromatyczna pasta pomidorowa. Niebanalny skład i puszysta konsystencja zachwyci poszukiwaczy zdrowych smaków.

Tradycyjny paprykarz to pasta na bazie ryby i ryżu w asyście pomidorów. Naura wprowadza nową, roślinną wersję tej klasycznej potrawy. Jaglany paprykarz to idealna propozycja dla wegan i wegetarian, ale także dla wszystkich tych, którzy lubią jeść smacznie i zdrowo.

Wegański paprykarz może być stosowany jako smarowidło do pieczywa, dip do warzyw lub wegański farsz do pierogów. Idealne komponuje się z krakersami i pszenną bagietką.

Dip do warzyw

Farsz do naleśników

Smarowidła do kanapek

BIO pasta z batatów z rozmarynem 190g

Ekologiczna pasta z batatów z rozmarynem od Naury to wegański dodatek do kanapek i przekąsek. Pasta na bazie słodkich ziemniaków jest w 100% naturalna i wolna od konserwantów. Wyjątkowy skład i wyszukany smak zachwyci poszukiwaczy zdrowych produktów.

Batat, inaczej słodki ziemniak, to jedno z najsmaczniejszych warzyw, właśnie dlatego na jego bazie powstała nowa pasta Naury. Dodatek rozmarynu dopełnia kompozycję smaku i nadaje jej wyrazisty aromat. To sprawia, że pasta z batatów stanowi idealną propozycję nie tylko dla wegan i wegetarian, ale dla wszystkich tych, którzy cenią smaczną i zdrową kuchnię.

Wegańska pasta z batatów doskonale sprawdza się jako smarowidło do pieczywa, dip do warzyw lub farsz do naleśników. Można ją wykorzystać również jako dodatek do zapiekanek, tortilli, a także składnik roślinnych burgerów.

Dip do warzyw

Farsz do naleśników

Smarowidła do kanapek

BIO hummus marchewkowy z wędzoną papryką 190g

Ekologiczny hummus marchewkowy z wędzoną papryką od Naury to pyszna pasta przygotowana na bazie ciecierzycy. Jest w 100% naturalna, co oznacza, że nie zawiera szkodliwych barwników i konserwantów. Precyzyjnie dobrane składniki wzbogacą Twoją codzienną dietę o cenne wartości odżywcze. Przyjemna, delikatna i puszysta konsystencja pobudza podniebienie każdego łasucha.

Popularny hummus wywodzi się z Egiptu. Według legendy został wymyślony przez sułtana Saladyna w czasach wypraw krzyżowych. Obecnie potrawa rozpowszechniona jest na całym świecie i dla wielu stanowi nieodłączny element codziennej diety! Idealna dla wegan i wegetarian oraz wszystkich tych, którzy lubią jeść smacznie i zdrowo.

Hummus marchewkowy może być stosowany jako przystawka, dip do warzyw lub wegański farsz do naleśników. Idealne komponuje się z pieczywem chrupkim, waflami ryżowymi oraz tradycyjną bagietką.

Dip do warzyw

Farsz do naleśników

Smarowidła do kanapek